Κυριακή, Μαρτίου 26, 2006

 

Η θέα από το μπαλκονάκι μου που σε λίγο καιρό θα χαίρονται οι Αιθίοπες.........

Posted by Picasa

 

Kαι περάσαμε όμορφα όμορφα.....όμορφα....

Λοιπόν παιδάκια έχει αρχίσει να βρωμάει καλοκαιράκι και η διάθεσή μας εδώ στο νησί έχει αρχίσει να χτυπάει κόκκινα...Η αλήθεια είναι ότι κόκκινη έχει γίνει και η έρμη φάτσα μου , που μην τη δει λίγο ήλιος ξεκινάει να φωσφορίζει...Κάθε χρόνο τα ίδια σχόλια...Ρε Μητσάκο τι πάθανε ρε τα φρύδια σου....ή το άλλο κλασσικό ....ρε Μητσάκο το σίδερο ρε γιατί το ξέχασες στο κούτελό σου ... δίνουν και πέρνουν...
Το Σάββατο ξεκίνησε λίγο ζόρικα αφού περίμενα τους Ούνους να έρθουν από Αθήνα και έπρεπε να σηκωθώ πρωί πρωί να μαζέψω λίγο το σπίτι για να έχουμε τη δυνατότητα να το ξανακάνουμε μπάχαλο... Αφού λοιπόν τα μάζεψα ετοιμάζομαι βουρ για την παρέλαση....Παρέλαση σε επαρχιακή πόλη είναι όλα τα λεφτά....Διαρκεί 5 λεπτά αλλά η μάχη ξεκινάει μετά όπου κάθε χοντρή κυρία αμολάει τα πιτσιρίκια προς κάθε κατεύθυνση προκειμένου τα μπουμπούκια να προλάβουν να πιάσουν τραπέζι στα παραλιακά καφέ...Και μόλις πιάσουν τραπεζάκι βγαίνει το κατοχικό...Και φέρε καφέδες και φέρε και ούζα....και πιάσε και κανά 2-3 ποικιλίες και κανά 5-6 παστούλες και τσιρίζουν τα μικρά και ουρλιάζουν οι μαμάδες και σιχτιρίζουν οι μπαμπάδες...
Ξεκινάω και έγώ ο ταλαίπωρος με το αυτοκίνητο και σαν σωστός Ελληνάρας πάω από τον παραλιακό δρόμο όπου τα νιάτα είναι έτοιμα να παρελάσουν....Μπροστά μου μια BMW...πίσω εγώ με τον Ισπανό (Seat...) .....E μου βγήκε και μένα λίγο το επαναστατικό λόγω ημέρας ....πατάει φρένο η μπέμπα .....έτσι είσαι λέω απο μέσα μου... στ΄' άρματα στ΄' άρματα.....της δίνω μία από πίσω.....Κατεβαίνει ο φλούφλης ...τραβάω και γω 2 Παναγίες λόγω ημέρας πάλι...και ξεκινάει ο τύπος την κλάψα....και τι έκανες ρε φίλε....και εγώ τώρα τι θα κάνω .....και είναι του μπαμπά μου το αμάξι....Και άντε να πάμε να βρούμε τον μπαμπά του, να του πούμε ότι δεν φταίει το μπουμπούκι του και ότι θα τα βρούνε οι ασφάλειες ....με όλες αυτές τις μαλακίες έχασα και την παρέλαση και το τραπέζι από τις χοντρές....Ο Ισπανός δεν έπαθε τίποτα τραγικό αλλά ο καπιταλισμός δέχθηκε γερό πλήγμα...
Κατά τα άλλα η μέρα πέρασε τέλεια με τις γαριδομακαρονάδες μας , με τα καφεδάκια μας , τα γλυκάκια μας , ο Σούκος την άκουσε λίγο παραπάνω και λιώσαμε στο γέλιο....όλα τελεια...
Το βραδάκι στο τοπικό clubaki ήπιαμε τα ποτάκια μας και αφου την ακούσαμε όμορφα κατά τις 5 το πρωί βάρεσα και μια κορτιζονούλα στο πισινό του Σούκου είχε αρχιζει να πρήζεται από το απόγευμα.... Οι φωτογραφίες με τον πισινό του Σούκου κορίτσια προσεχώς....

Παρασκευή, Μαρτίου 24, 2006

 

Ζόμπι στο κέντρο της Αθήνας!

Η πρώτη ελληνική «splatter» ταινία είναι γεγονός! Αίμα, ζόμπι, κομμένα μέλη, μισοφαγωμένοι άνθρωποι, και ό,τι μπορεί κανείς να φανταστεί, υπάρχουν όλα σε αυτή την ελληνική ταινία!
«ΤΟ ΚΑΚΟ»! Με γυρίσματα στο κέντρο της Αθήνας, επιτέλους η πρώτη ελληνική ταινία τρόμου προβάλλεται στις αίθουσες. Ειδικά εφέ, παραμορφωτικό μακιγιάζ και γενικά ό,τι μας κάνει να τρομάζουμε και να κρύβουμε το πρόσωπο μας μέσα στα χέρια μας. Εννοείται ότι έχει χαρακτηριστεί «ακατάλληλη για ανηλίκους» (που πάει να πει dimako ότι μάλλον δεν πρέπει να πας να την δεις, παρά μόνο όταν τελειώσεις το στρατιωτικό σου).
Και φυσικά να πούμε κι ένα κλισέ, ότι περιμένουμε η ταινία να «διχάσει κριτικούς και κοινό». Σας εύχομαι πάντως στους τολμηρούς που θα πάτε να την δείτε, να το διασκεδάσετε με την ψυχή σας...

Τρίτη, Μαρτίου 21, 2006

 

ΠΑΝΟΥΣΗΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!

Και ξαφνικά το ξαδερφάκι πετάει την ιδέα: «Απόψε λέμε να πάμε Πανούση, έρχεσαι;» Στο (μικρο)δευτερόλεπτο που πέρασε πριν πω το ναι, πέρασαν από το (λιγοστό κατά τον dimako) μυαλό μου, οι μνημειώδεις επιτυχίες του: (το παιδί του σωλήνα, κάγκελα παντού, νεοέλληνας κλπ κλπ) αλλά και την έξοδο του από τα δικαστήρια πριν μερικά χρόνια, όπου τον κατηγορούσαν για παραποίηση εθνικού συμβόλου (είχε βάλει ο αθεόφοβος σφυροδρέπανο στη θέση του σταυρού της ελληνικής σημαίας) όπου φώναζε: «Εγώ το έκανα, εγώ, εγώ τον σκότωσα!».
Έτσι λοιπόν, βρέθηκα στην «Ιερά» Κυριακή βράδυ, στο βαφτισμένο από τον συμπαγή καλλιτέχνη, «LunaDark», το κέντρο θεαμάτων για ψαγμένους μικροαστούς, με την ευγενική κοροϊδία του Τζίμη Πανούση.
Όπως ο ίδιος δηλώνει: Πρόκειται για μια ακόμα απεγνωσμένη προσπάθεια να σταθούμε απέναντι σε «καλλιτέχνες» τύπου «Σαν Ρέμο», συμπληρώνοντας: «Τριάντα χρόνια σχεδόν βολοδέρνουμε μεταξύ του «Γαμάτε γιατί χανόμαστε» και του «Άντε γαμήσου εργατιά».
Ένα υπαρξιακό μιούζικαλ με την ονομασία “Vasileros Bromas”, ένα όνειρο ζωής για να περιορίσει τους παροικούντες την Ιερουσαλήμ στον Πανάθλιο Τάφο τους.

Ο όρθιος κωμικός (όπως θέλει να αυτοχαρακτηρίζεται), εκτός των άλλων, έβάλει στην πίστα και τα παρακάτω ερωτήματα:
α) Μπορεί το χιούμορ να αναχαιτίσει την πανδημία της νόσου των φτηνών;
β) Πιστεύω εις ένα αυγό ή κότα παντοκράτορα ποιητή ουρανού και γης ορατών τε πάντων και αοράτων;
γ )Ζούμε στην πιο ξεφτιλισμένη χώρα του κόσμου ή μου φαίνεται;
δ) Οι νεκρές στύσεις του επάρατου Χριστιανισμού ανέχονται τη σάτιρα ή μόνον αστειάκια για το Μωάμεθ;
ε) Η βία Αγίων και το τηλεκατευθυνόμενο οπαδιλίκι είναι οι βασικοί σπόνσορες του Αρμαγεδόνα;

Όσο για το σκάνδαλο με τα κινητά, μας υπενθύμισε ότι 666 κατασκευαστές ηλιθίων προτείνουν : Ενεργοποιείστε τη δόνηση και βάλτε τα στον κώλο σας!!!

Η αλήθεια είναι ότι όσο και να θέλει να δηλώνει ότι είναι κατά των αμερικάνων και γενικότερα της παγκοσμιοποίησης, το "μαύρο ποτό του Ιμπεριαλισμού" (Pepsci) δεν έλειπε από τα τραπέζια, ενώ τα 35€ ανά άτομο ήταν μια λογική τιμή για τα λοιπά μπουζουκομάγαζα-σκυλάδικα. Δηλώνοντας ωστόσο σαρκαστικά ότι επειδή δεν πρόλαβε να διαφημιστεί στη «φιλανθρωπία με το τσουνάμι», τα κέρδη τα μοιράζονται οι καλλιτέχνες με τον επιχειρηματία... Τα συμπεράσματα δικά σας.


Σάββατο, Μαρτίου 11, 2006

 

A ρε πυγοράπισμα που θες....


Λοιπόν νομίζω ότι το site έχοντας πια ωριμάσει πρέπει να προσεγγίσει επιστημονικά το sex και τα ερωτικά παιχνίδια...Και ξεκινάμε απο τα προτερήματα του πυγοραπίσματος .....
>> Στον πισινό (πυγή, αρχαιοπρεπώς) υπάρχουν νευρικές απολήξεις που κάνουν κάθε άγγιγμα ιδιαίτερα ερεθιστικό. Και όσο πιο έντονο το άγγιγμα, τόσο καλύτερο. Ο ποπός είναι το μόνο σημείο του γυναικείου σώματος που είναι ανθεκτικό στον πόνο.
>> Κάθε γυναίκα, ακόμη και η πιο δυναμική, στην πραγματικότητα θέλει να κατακτηθεί από έναν άντρα. Με το πυγοράπισμα της δείχνετε ξεκάθαρα ποιος έχει την εξουσία στο σεξ. Την κάνετε να νιώθει αδύναμη στα χέρια σας, ότι έχετε τον έλεγχο πάνω της.
>> Το πυγοράπισμα είναι μία κίνηση που κάνουν ενστικτωδώς οι περισσότεροι άντρες, χωρίς κανείς να τους έχει πει αν αυτό αρέσει στις γυναίκες ή όχι. Είναι κάπως όπως οι αρσενικές γάτες δαγκώνουν τις θηλυκές την ώρα του σεξ. Όλα αυτά μας υπενθυμίζουν ότι κάτω από τα ρούχα, το μέικ απ και τους καλούς τρόπους που χρησιμοποιούμε για να φλερτάρουμε, την ώρα που πέφτουμε στο κρεβάτι επιστρέφουμε στην εποχή που βρισκόμασταν στη ζούγκλα.
>> Το πυγοράπισμα έχει κάτι το παιδικό. Μας θυμίζει τις ξυλιές στον πισινό που μας έδινε ο μπαμπάς μας όταν ήμασταν άτακτα παιδιά. Τα χρόνια που ακολούθησαν γεμίσαμε ενοχές, προδώσαμε, απατήσαμε, κλέψαμε τον άντρα κάποιας άλλης, είπαμε ψέματα. Είναι λυτρωτικό κάποιος επιτέλους να μας λέει «είσαι πολύ κακό κορίτσι» και να μας τις βρέχει, αλλά να ξέρουμε ότι ουσιαστικά μας αγαπάει. Γιατί ο μπαμπάς πάντα μας αγαπάει. Αν, λοιπόν, δεν έχετε ήδη βάλει αυτό το παιχνίδι στην ερωτική σας ζωή, να ξέρετε ότι είναι σχεδόν απαραίτητο για να σας ερωτευτεί μία γυναίκα. Αν είναι εκείνη από πάνω, χρησιμοποιήστε τα ελεύθερα χέρια σας για μερικές ξυλιές. Καθώς το χέρι πέφτει πάνω στο σύμβολο του φεγγαριού, το γραπώνει, για να μπορείτε έτσι να την ανεβοκατεβάζετε και να την καθοδηγείτε όπως θέλετε εσείς. Το χέρι ξαναπέφτει μετά από λίγο με δύναμη, ξαναγραπώνει και ούτω καθεξής.
Το ιδανικό είναι όταν είστε εσείς πίσω της. Φροντίστε να την κρατάτε σφιχτά από τη μέση και με τα δύο χέρια. Κάθε τόσο, το ένα χέρι φεύγει για να κατέβει στον πισινό της. Και βέβαια πρέπει να πέφτει με ανοιχτή παλάμη, ώστε να ακούγεται ο ήχος του χαστουκιού. Οι ξυλιές, ωστόσο, δεν είναι ένα παιχνίδι μόνο για την κρεβατοκάμαρα. Σε ανύποπτες φάσεις, καθώς εκείνη στρώνει το κρεβάτι ή βάφεται, σηκώστε τη φούστα της και ρίξτε της μια-δυο.
Οτιδήποτε λάθος κι αν κάνει, αν ας πούμε σας έστησε στο ραντεβού, πείτε της ότι είναι πολύ κακό κορίτσι, ξαπλώστε τη στα γόνατά σας και σηκώστε ξανά τη φούστα. Και, τέλος, τις χαλαρές ώρες που της κάνετε μασάζ για να αποκοιμηθεί, ξυπνήστε λίγο το ζώο μέσα της. Κατεβάστε της το εσώρουχο, χαϊδέψτε και ύστερα «ζυμώστε» με δύναμη την περιοχή και ρωτήστε την τι θέλει να κάνετε. Αν αυτό που σας πει δεν σας αρέσει («τίποτα, να κοιμηθούμε», για παράδειγμα), δώστε τις μερικές ξυλιές.
Αν η φίλη σας δεν είναι μαθημένη σε αυτά τα παιχνίδια, ίσως στην αρχή σαστίσει. Δημιουργήστε οπωσδήποτε ρομαντική ατμόσφαιρα για να χαλαρώσει. Μπορείτε, λόγου χάριν, να βάλετε να παίζει ένας κλασικός ρομαντικός σκοπός, του στυλ «touch me with your naked hand, touch me with your glove, dance me till the end of love». Και σίγουρα αυτήν τη φορά θα προσέξει καλύτερα τους στίχους.



Καφρίλα λιγο το post σήμερα ε?
Sorry κορίτσια...

Τετάρτη, Μαρτίου 08, 2006

 

Ένα ανεκδοτάκι με πολλά αρ......


Ήταν τρεις φίλες, η Αννα, η Βαρβάρα και η ξανθιά Γωγώ. Αυτές λοιπόν οι τρεις φίλες, πήγαιναν κάθε απόγευμα για καφέ. Ένα απόγευμα λοιπόν λέει η Αννα: >>>"Κορίτσια, δεν θα πιστέψετε τι μου συνέβει χθες. Ήρθε ο Ανδρέας αργά από την δουλειά του, κατασκοτωμένος από την κούραση και του λέω:
>>>- "Πήγαινε μωρό μου να κάνεις ένα κρύο μπάνιο κι έλα εδώ, να σε ξεκουράσω εγώ." Kι έτσι έγινε. Mέχρι να βγει από το μπάνιο, εγώ είχα φορέσει ότι πιό πρόστυχο εσώρουχο είχα και τον περίμενα. Μόλις βγήκε, του τραβάω την πετσέτα του, τα πιάνω και του λέω:- "Mωρό μου, τι κρύα αρxίδια είναι αυτά που έχεις; Έλα εδώ να σου τα ζεστάνω εγώ."
>>>Kι έγινε κορίτσια της τρελλής μέχρι το πρωί!
>>>- "Θα το δοκιμάσω κι εγώ", λέει η Βαρβάρα.
Την επόμενη μέρα λοιπόν, βρίσκονται πάλι οι τρεις φίλες και κατενθουσιασμένη η Βαρβάρα τους λέει:
>>>- "Αννα είχες απόλυτο δίκιο. Έκανα ακριβώς το ίδιο και είχε... φοβερά αποτελέσματα. Ήρθε χθές ο Βασίλης από τη δουλειά, ψόφιος από την κούραση. Και του είπα:
>>>- "Πήγαινε μωρό μου να κάνεις ένα κρύο μπάνιο κι έλα εδώ σε εμένα να σε ξεκουράσω." Mέχρι να βγει από το μπάνιο, φόρεσα ότι πιό πρόστυχο βρήκα μπροστά μου και μόλις βγαίνει από το μπάνιο, του τραβάω την πετσέτα, του τα πιάνω και του λέω:
>>>- "Mωρό μου, τι κρύα αρχίδια είναι αυτά που έχεις; Έλα εδώ να σου τα ζεστάνω." Kι έγινε της κόλασης μέχρι το πρωί.
>>>Tότε, σκέφτηκε και η ξανθιά Γωγώ:
>>>- "Γιατί μόνο αυτές; Θα δοκιμάσω κι εγώ!"
Την επόμενη μέρα λοιπόν, θα ξαναβρίσκονταν οι τρείς φίλες. Η Γωγώ όμως είχε περιέργως αργήσει. Κάποια στιγμή, μετά από πάρα πολύ ώρα, έρχεται η Γωγώ, μαύρη από το ξύλο, γεμάτη μελανιές και γδαρσίματα.
>>>- "Τι έπαθες καλέ;", τη ρωτάνε οι φίλες της.
>>>- "Να, εχθές όταν ήρθε ο Γιάννης από την δουλειά, πεθαμένος από την κούραση, του λέω:
>>>- "Πήγαινε μωρό μου να κάνεις ένα κρύο μπάνιο και έλα μετά εδώ σε εμένα να σε ξεκουράσω." Eν τo μεταξύ, φόρεσα ότι πιό πρόστυχο είχα στο σπίτι (Σνιφ-σνιφ) >>>- "Ε, ωραία και μετά τι έγινε;"
>>>- "Μόλις βγήκε από το μπάνιο, πάω κοντά του, του τραβάω την πετσέτα και του λέω:
>>>- "Mωρό μου, γιατί έχεις ζεστά αρχίδια; O Aνδρέας και ο Bασίλης τα είχαν κρύα !" >>>

Πέμπτη, Μαρτίου 02, 2006

 

Γιατί όλα σε μένα????????

Γεια σας παιδάκια…..
Θα σας έλεγα καλημέρα γιατί μόλις τώρα ξύπνησα και με μεγάλη μου έκπληξη συνειδητοποίησα ότι έξω είναι νύχτα…..Προς στιγμήν αγχώθηκα ότι έχω αργήσει για την φάμπρικα και ποιος θα μου χτυπήσει πάλι την κάρτα , και τι θα πω στο αφεντικό , και πως θα θρέψω τόσα στόματα που περιμένουν στο σπίτι κτλ κτλ αλλά προς μεγάλη μου χαρά συνειδητοποίησα ότι είμαι δημόσιος υπάλληλος ….όπου πάω στη δουλειά κατά της 9 ( λέμε τώρα ) , σχολάω στις 1….κατεβαίνω σαν τρελός στο σπίτι για μάσα και ακολουθεί ένας τετράωρος καφές στην παραλία και μετά κομμάτια για ύπνο….Πάει όλη μέρα….και μετά γυμναστήριο και μετά φαγακι και ποτάκι η καμιά ταινιούλα….Όλη αυτή την ηρεμία και γαλήνη ψυχής ήρθε να διαταράξει η συνάντηση μου τις προάλλες στην είσοδο της πολυκατοικίας με την σπιτονοικοκυρά μου…Η συζήτηση πάντα γίνεται από το μπαλκόνι της σπιτονοικοκυράς …με ρωτάει λοιπόν…
- Γιατρεεεε …..
- Ναι……λέω εγώ….
- Πότε σκέφτεσαι να την κάνεις από το σπίτι….??
- Αααααααα , λέω με χαρά , ενώ η σύμβαση μου ήταν να τελειώσει στις 30 Μαΐου , πήρα παράταση και θα κάτσω και το καλοκαίρι…..
- Μμμμμμμμ δεν νομίζω…..μου λέει ….γιατί έχω νοικιάσει το σπίτι για το καλοκαίρι σε δυο Αιθίοπες…….
Νταααααααααααααααααααααααααααν πάρε το τούβλο στο κεφάλι του γιατρού…..
Όπως θα φαντάζεστε όλοι οι σκέψεις που πέρασαν από το μυαλό μου ήταν οι εξής :
- Ααααααα τι όμορφη έκπληξη θα μείνω με 2 Αιθίοπες στο σπίτι….!!!!!!!!!!!!!!!!
- θα ξυπνάμε το πρωί θα τους φτιάχνω τρελό πρωινό γιατί όσο και να ναι έχουν φάει πολύ πείνα εκεί κάτω οι άνθρωποι
- θα πίνουμε καφεδάκι στο μπαλκόνι και βουρ για τη θάλασσα….Θα μου πουν και το μυστικό πως έχουν μαυρίσει τόσο και ο Μητσάκος φέτος το καλοκαίρι αντί για κόκκινο φωσφοριζέ θα φορέσει το μαύρο δεματάκι του….
- Βραδάκι ποτάκι σε τρελό μαγαζάκι με R&B χρυσαφικά να πηγαίνουν πάνω κάτω στο ρυθμό της μουσικής ….
Και όπως θα καταλάβατε με έχει πιάσει πάλι ο παρανοϊκός χαβαλές….
Οι πραγματικές μου σκέψεις ήταν οι εξής :
- Αιθίοπες ????????????????? Καλά εγώ ήθελα να πάω στους Γιατρούς χωρίς Σύνορα για να τους βρω και αυτοί ήρθαν σε μένα?
- Και καλά ήρθαν θα μείνουν και σπίτι μου?
- Και καλά θα μείνουν σπίτι μου εγώ που στον τσουτσο θα μείνω…???????????
- Και όλο το χειμώνα που τουρτούριζα σαυτό το σπίτι για την γαμωθέα του που περίμενα να απολαύσω το καλοκαίρι?
- Και αν δεν μείνω εδώ που θα βρω σπίτι …και σιγά μη μου νοικιάσουν καλοκαιριάτικα με 260 ε που δίνω τώρα……
- Άρα τον πούλο η παράταση και επιστροφή στην Αθήνα …..
- Και εκεί είναι που αρχίζει να με λούζει κρύος ιδρώτας ……αφού δε χρωστάω πια , αφού δε με ψάχνουν πια, αφού όλοι οι φίλοι μου είναι εκεί γιατί χλομιάζω????????????????????
- Και μπαμ μου σκάει η δεύτερη τηγανιά-------------
ΦΑΝΤΑΡΟΣ

Κάτι που μου ήρθαν και τα δυο απότομα ….κάτι που είναι και αυτός ο Αυστριακός ( Alzheimer…) που με ταλαιπωρεί τα τελευταία 27 χρόνια …το μυαλό μου κόλλησε….Αααααααα μωρέ Στρατοοοοος – Φαντααααααρος – παραλαγηηηηηη- λουυυυυυυφααααααα- μοντελααααα- οργιαααααα- fidelioooooo…….Nα έχεις αφήσει το σπίτι μέχρις τις 10 Ιουνίου αν γίνεται γιατρεεεεεεεεεε μου λέει η σπιτονοικοκυρά και αποφασίζω να κλείσω το στόμα μου που κοιτάω σαν χάνος …..
Ακολουθούν μαρτυρικές στιγμές μέχρι να φτάσω στο ιατρείο , έχω βάλει τον αυτόματο πιλότο και σκέφτομαι…..
Συνέχεια βλέπω μπροστά μου το ταλαίπωρο βλέμμα του Θανασάκη να μου λέει…..Θα πας και εσύ μαλάκα…θα την νιώσεις την γλύκα…..Αυτό το παιδί μου είχε ραγίσει την καρδιά όταν ήταν φαντάρος …..Τον λιώσανε στα σύνορα….Ξέρεις τι είναι να κάνεις σκοπιά στην Τανάγρα με 18 βαθμούς και να σου διακόπτουν τον ύπνο τα γαμωαεροπλάνα ????????? Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν κατάλαβα τι εννοούσε ο Θανασάκης ο οποίος παρεπιπτόντος δεν αναγνώρισε τον μεγάλο αρχηγό της αεροπορίας και δεν τον χαιρέτησε καν αλλά προτίμησε να χαιρετήσει έναν ταπεινό λοχία….
Πάντα θυμάμαι στα τρένα όταν πήγαινα Θεσσαλονίκη και έπεφτα σε ημερομηνίες που μπαίναν φαντάροι κάτι παιδάκια τρομαγμένα να χαιρετάνε τους κολλητούς που γλυκοκοιτούσαν τη γκόμενα τους και εγώ γέλαγα…..
-Ρε έλεγα σον Σούκο…. δες τα παλικάρια ρε….
Και μου απάνταγε ο Θανασάκης…

-Ρε μαλάκα μέχρι να πάμε εμείς θα έχει καταργηθεί…..ε και κοιμόμασταν ήσυχοι…..
- Τι θα γίνει ρε γιατρεεεεεεε θα γράψουμε κάνα φάρμακο…..????????
- Αααααααααα μάλλον έφτασα…..
Έτσι τελειώνει η σημερινή μας ιστορία……
Και αυτοί ζήσανε καλά και εγώ ψάχνω σαν τρελός τα βύσματα……..


This page is powered by Blogger. Isn't yours?