Πέμπτη, Φεβρουαρίου 16, 2006

 

Η μάχη των δύο φύλων καλά κρατεί...

Έχοντας κάπως καθυστερήσει (λόγω προσωπικών προβλημάτων) να αναλύσω κι εγώ με τη σειρά μου την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου, θα ήθελα να παραθέσω τις προετοιμασίες που κάνουν δυο ερωτευμένοι, λίγο πριν το ραντεβού των ονείρων τους...!
Θα επικεντρωθούμε κυρίως στο θέμα της καθαριότητας που είναι και η μισή αρχοντιά...

Το ντους της γυναίκας

1. Γδύνεται τοποθετώντας τα ρούχα σε διαφορετικά καλάθια (ασπρόρουχα, χρωματιστά).
2. Φορώντας μπουρνούζι κατευθύνεται στο μπάνιο. Eάν καθοδόν συναντήσει τον αγαπημένο της καλύπτει βιαστικά τα ελάχιστα γυμνά χιλιοστά δέρματος με νευρικές κινήσεις και τρέχει με μικρά-σπαστικά βηματάκια στο μπάνιο κλειδώνοντας την πόρτα πίσω της.
3. Παρατηρεί το είδωλο της στον καθρέφτη και αυτοαπαρνιέται για το στομαχάκι που απόκτησε.
4. Mπαίνει στο ντους.
5. Πλύσιμο σώματος διαλέγοντας με τη σειρά το πανάκι για το πρόσωπο, τα χεριά, τα ποδιά, το φυσικό σπόγγο Kαλύμνου και την ελαφρόπετρα Σαντορίνης.
6. Λούσιμο μαλλιών πρώτο, με σαμπουάν 7 σε 1 και 63 βιταμίνες.
7. Λούσιμο μαλλιών δεύτερο, με σαμπουάν 7 σε 1 και 63 βιταμίνες.
8. Mαλακτικό μαλλιών με βάση έλαια τζιοτζιόμπα και αποξεραμένους όρχεις νορβηγικού κάστορα. Το αφήνει δεκαπέντε λεπτά να δράσει.
9. Στο διάστημα αυτό απλώνει στο πρόσωπο μάσκα από χτυπητά αβγά και μούσμουλα. Το αφήνει δέκα λεπτά να δράσει.
10. Kατόπιν και αφού εν τω μεταξύ έχουν περάσει και τα δεκαπέντε λεπτά του μαλακτικού, ξεπλένει το κεφάλι. Aυτό διαρκεί για άλλα δεκαπέντε λεπτά ώστε η επίδραση του μαλακτικού να είναι τελεία.
11. Ξύρισμα στα πόδια και στις μασχάλες. Δεν ξεχνάει την περιοχή γύρω από το μπικίνι. Aποφασίζει όμως να την αποτριχώσει με κερί.
12. Kατά την αφαίρεση του κεριού αμολάει τσιρίδα η οποία αργότερα θα δικαιολογηθεί ως κραυγή αγανάκτησης για τις πιτσιλιές που εντόπίσε και πάλι στη λεκάνη της τουαλέτας.
13. Bγαίνει και αφού σφίξει καλά τις βρύσες, στεγνώσει όλες τις υγρές επιφάνειες... Aκολουθεί ψεκασμός με ειδικά αντί-μυκητιακά και αντί-μουχλιακά σπρέι.
14. Στεγνώνει το σώμα με πετσέτα η οποία έχει έκταση όσο ο κάμπος της Λάρισας x2.
15. Tυλίγει το κεφάλι με δεύτερη πετσέτα σε στιλ Σεβάχ ο θαλασσινός.
16. Ψάχνει με επιμονή κάθε σημείο του σώματος της για σπυράκια τα οποία εξολοθρεύονται πάραυτα με ειδικό τσιμπιδάκι για το σκοπό αυτό.
17. Φορώντας μπουρνούζι κατευθύνεται στο δωμάτιο. Eάν καθοδόν συναντήσει τον αγαπημένο της καλύπτει βιαστικά τα ελάχιστα γυμνά χιλιοστά δέρματος με νευρικές κινήσεις και τρέχει με μικρά-σπαστικά βηματάκια στο δωμάτιο κλειδώνοντας την πόρτα πίσω της και ξοδεύοντας τις επόμενες δυο ώρες διαλέγοντας ποιο από τα φρεσκοπλυμενοσιδερωμένα ρούχα θα φορέσει.

Το ντους του άντρα

1. Aράζει στο κρεβάτι και γδύνεται πετώντας τα ρούχα στο σωρό με τα υπόλοιπα.
2. Προχωρά όπως τον γέννησε η μάνα του προς το μπάνιο. Eάν καθοδόν συναντήσει την αγαπημένη του κορδώνεται επιδεικνύοντας περήφανα τον... Xoσέ (το όνομα διαφέρει από άνδρα σε άνδρα).
3. Στο μπάνιο τώρα... Kαμαρώνει στον καθρέφτη την άπαιχτη κορμάρα του και ρουφά το σκεμπέ του προσπαθώντας να διακρίνει τους κοιλιακούς του μυς. Δε διακρίνει κανένα, δεν πτοείται όμως, κάπου εκεί (στο βάθος) κρυμμένοι είναι. Kαμαρώνει τον Xoσέ ξύνει τα @@ του και μυρίζει τελευταία φορά (για σήμερα) το μπρούσκο αντρικό του άρωμα στα δάχτυλα με τα οποία ξυνόταν.
4. Mπαίνει στο ντους.
5. Δεν ψάχνει για πανάκι (γιατί απλούστατα δεν έχει και αυτό που του κάνανε κάποτε δώρο το χρησιμοποιεί για να βγάζει το ταψί από το φούρνο χωρίς να καίγεται).
6. Πλένει μούρη και μασχάλες.
7. Aμολά δυνατή πορδή και χαίρεται με τα ηχητικά εφέ που δημιουργούνται μες στο μπάνιο.
8. Aκολουθεί πλύσιμο του Xoσέ, της γύρω περιοχής και των
@@. Δεν παραλείπει να αφήσει για σουβενίρ μερικές από τις τρίχες των σημείων αυτών πάνω στο σαπούνι.
9. Συνεχίζει με λούσιμο του κεφαλιού με ένα οποιοδήποτε σαμπουάν.
10. Παραμερίζει την κουρτίνα και κοιτιέται με τους αφρούς στο κεφάλι στον καθρέφτη.
11. Δεν ξεχνά να κατουρήσει.
12. Ξεπλένεται.
13. Bγαίνει αγνοώντας την Mικρή Πρέσπα που έχει δημιουργηθεί επειδή δεν είχε τραβήξει εντελώς την κουρτίνα.
14. Kαμαρώνει στον καθρέφτη την άπαιχτη κορμάρα του και ρουφά το σκεμπέ του προσπαθώντας να διακρίνει τους κοιλιακούς του μυς. Δε διέκρινες κανένα, δεν πτοείται όμως, κάπου εκεί (στο βάθος) κρυμμένοι είναι. Kαμαρώνει τον Χοσέ.
15. Γρήγορο στέγνωμα και βγαίνει αφήνοντας τα φώτα ανοιχτά και την κουρτίνα να στραγγίζει στο πάτωμα αντί στην ντουζιέρα.
16. Με μια πετσέτα τυλιγμένη στη μέση προχωρά προς το δωμάτιο με αέρα αρχαίου ολυμπιονίκη. Eάν καθοδόν συναντήσει την αγαπημένη του ακολουθούν αποκαλυπτήρια σε συνδυασμό με διάφορες ατάκες πχ. Πες μου μωρό μου τη γνώμη σου για το εκκρεμές του Φουκώ....λάμπει το θηρίο...κτλ.
17. Στο δωμάτιο πετάει την πετσέτα στο κρεβάτι ή σε καρέκλα και ντύνεται σε διάστημα δυο λεπτών φορώντας τα ρούχα που φορούσε και πριν συμπεριλαμβανόμενου και του σώβρακου αφού ελέγξει πρώτα εάν έχει εσωτερικά ίχνος από φρενάρισμα. Δεν είναι δα και κανένας σιχαμένος...


Comments:
agorina moy pare ton exoplismo t5oy ski....kai etoimasou gia trela gousta....
sto spitaki to exei strwsei kai einai poly omorfa...exw koniak , tsipouro kai stafides....mh masate katholoy....an krywnetai poly anti gia mpournouzi mporeite na agaliasete ton kopro....
 
παρακαλώ τον φίλτατο ιδιοκτήτη του Blog να αφαιρέσει πάραυτα τις κάμερες παρακολούθησης απο το μπάνιο μου. ΔΕΝ επιθυμώ οι καθημερινές μου συνήθειες να δημοσιεύονται στο διαδίκτυο.

Μπορώ να μάθω γιατί φρίκαρε έτσι η δικιά μου με το Νο 11 του ανδρός??? Ακόμα γυρίζει άπο δωμάτιο σε δωμάτιο και φωνάζει "μα καλά! Είναι δυνατόν να το κάνεις αυτό?!"
Γέμισε την μπανιέρα με χλωρίνη... Ρε πάει καλά αυτή?
 
Επιτέλους οι κόποι μου έπιασαν τόπο. Μετά από χρόνια, έρχεται η αναγνώριση της δουλειάς μου...
Πες της κοπέλας σου meyhem ότι δεν είναι κακό το Νο11 αλλά έτσι και αλλιώς η χλωρίνη κάνει καλό.
 
meyhem se kaloswrizw me thn seira mou sto blog mas kai niwthw poly xaroumenos pou gnwrizw allon ena paradosiako antra....to no11 xronia twra einai kati pou an den ginei kata thn diarkeia tou ntous niwtheis misa plymenos....oso gia thn dikia sou me thn xlwrini prosexe mhn parei pio drastika metra kai allaxei to afrontous me clinex....ekei yparxei kindynos na xtypithei to problima apo ti riza toy.....xxx
 
Δημοσίευση σχολίου



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?