Τρίτη, Μαρτίου 21, 2006

 

ΠΑΝΟΥΣΗΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!

Και ξαφνικά το ξαδερφάκι πετάει την ιδέα: «Απόψε λέμε να πάμε Πανούση, έρχεσαι;» Στο (μικρο)δευτερόλεπτο που πέρασε πριν πω το ναι, πέρασαν από το (λιγοστό κατά τον dimako) μυαλό μου, οι μνημειώδεις επιτυχίες του: (το παιδί του σωλήνα, κάγκελα παντού, νεοέλληνας κλπ κλπ) αλλά και την έξοδο του από τα δικαστήρια πριν μερικά χρόνια, όπου τον κατηγορούσαν για παραποίηση εθνικού συμβόλου (είχε βάλει ο αθεόφοβος σφυροδρέπανο στη θέση του σταυρού της ελληνικής σημαίας) όπου φώναζε: «Εγώ το έκανα, εγώ, εγώ τον σκότωσα!».
Έτσι λοιπόν, βρέθηκα στην «Ιερά» Κυριακή βράδυ, στο βαφτισμένο από τον συμπαγή καλλιτέχνη, «LunaDark», το κέντρο θεαμάτων για ψαγμένους μικροαστούς, με την ευγενική κοροϊδία του Τζίμη Πανούση.
Όπως ο ίδιος δηλώνει: Πρόκειται για μια ακόμα απεγνωσμένη προσπάθεια να σταθούμε απέναντι σε «καλλιτέχνες» τύπου «Σαν Ρέμο», συμπληρώνοντας: «Τριάντα χρόνια σχεδόν βολοδέρνουμε μεταξύ του «Γαμάτε γιατί χανόμαστε» και του «Άντε γαμήσου εργατιά».
Ένα υπαρξιακό μιούζικαλ με την ονομασία “Vasileros Bromas”, ένα όνειρο ζωής για να περιορίσει τους παροικούντες την Ιερουσαλήμ στον Πανάθλιο Τάφο τους.

Ο όρθιος κωμικός (όπως θέλει να αυτοχαρακτηρίζεται), εκτός των άλλων, έβάλει στην πίστα και τα παρακάτω ερωτήματα:
α) Μπορεί το χιούμορ να αναχαιτίσει την πανδημία της νόσου των φτηνών;
β) Πιστεύω εις ένα αυγό ή κότα παντοκράτορα ποιητή ουρανού και γης ορατών τε πάντων και αοράτων;
γ )Ζούμε στην πιο ξεφτιλισμένη χώρα του κόσμου ή μου φαίνεται;
δ) Οι νεκρές στύσεις του επάρατου Χριστιανισμού ανέχονται τη σάτιρα ή μόνον αστειάκια για το Μωάμεθ;
ε) Η βία Αγίων και το τηλεκατευθυνόμενο οπαδιλίκι είναι οι βασικοί σπόνσορες του Αρμαγεδόνα;

Όσο για το σκάνδαλο με τα κινητά, μας υπενθύμισε ότι 666 κατασκευαστές ηλιθίων προτείνουν : Ενεργοποιείστε τη δόνηση και βάλτε τα στον κώλο σας!!!

Η αλήθεια είναι ότι όσο και να θέλει να δηλώνει ότι είναι κατά των αμερικάνων και γενικότερα της παγκοσμιοποίησης, το "μαύρο ποτό του Ιμπεριαλισμού" (Pepsci) δεν έλειπε από τα τραπέζια, ενώ τα 35€ ανά άτομο ήταν μια λογική τιμή για τα λοιπά μπουζουκομάγαζα-σκυλάδικα. Δηλώνοντας ωστόσο σαρκαστικά ότι επειδή δεν πρόλαβε να διαφημιστεί στη «φιλανθρωπία με το τσουνάμι», τα κέρδη τα μοιράζονται οι καλλιτέχνες με τον επιχειρηματία... Τα συμπεράσματα δικά σας.


Comments:
τον Τζιμάκο τον είδα πριν κάποια χρόνια στο "γυάλινο μουσικό θέατρο". ακόμα δεν ξέρω τι γνώμη έχω για το άτομο. άλλες φορές μου αρέσει και άλλες νομίζω πως απλά "το παίζει". μάλλον μου είναι αντιπαθής, παρόλο που με κάποιες απόψεις του συφωνώ. πιστεύω πως το παρακάνει... είναι ενοχλητικά εκκεντρικός. αυτά! γιατρέ μου, κατα τ' άλλα, όλα καλά?
 
geia sou kai sena zoubi....i alitheia einai oti einai arketa ekkentrikos alla ton paw me ta xilia....exei ena blemma mourlammeno otan milaei pou se psarwnei....ton paradexomai omws giati den krybetai...to paradexetai oti menei filotheh , oti exei parei treloxarto...kai opws xaraktiristika eipe sthn stah otan tou zitise na sxoliasei ton triandafyllopoulo eipe o theos: me ton makh kollitoi apo ton strato....kai aytos 2 meres pige....
kata ta alla exei mia istoria to typaki kai gia to xylo pou exei faei epi xountas xalali tou ta 35 e ....ayta...thelw na paw kai egw na dw tin parastasi oneirogiteuti alla ayth thn fora na mhn katsw me tous allous tous ounous pali 1o trapezi pista giati se kanei poly romba....
 
This is very interesting site... camping in colorado springs iowa camping
 
This is very interesting site... new used cooktops human resources management for effective schools 4th edition
 
Δημοσίευση σχολίου



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?