Σάββατο, Μαΐου 06, 2006

 

Θέλω κάποιον να δείρωωωωωωω......



Καλοί μου φίλοι μετά από σχεδόν μισό μήνα και κάτι αποφάσισα να γράψω ….Όχι ότι δεν ήθελα να γράψω νωρίτερα , αλλά έχει συνηγορήσει όλο το σύμπαν στο να μην μπορώ….
Όπως θα θυμάστε από προηγούμενο post μου…αλλά και να μην θυμάστε δε θα σας παρεξηγήσει και κανένας… το λατρευτό μου , μονάκριβο και χιλιοματιασμένο μου laptop εδώ και 2 μήνες έχει χάσει τη μιλιά του , έχει μουγκαθεί , έχει κάψει την κάρτα ήχου…Αποφάσισα και εγώ ο ταλαίπωρος να το φτιάξω πριν μπω φαντάρος και όσο είναι ακόμα στην εγγύηση….Το πάω λοιπόν στην υπεύθυνη για το σέρβις της Siemens εταιρεία με χίλια δυο παρακάλια για να μη μου το κρατήσουν 1 μήνα και αναμένω τις άγιες μέρες του Πάσχα τη διάγνωση….Από τη πρώτη μέρα φαίνεται ότι η κατάσταση είναι κρίσιμη….Πρώτο τούβλο…Κύριε το laptop σας δεν είναι στην εγγύηση ….Λέω και εγώ λοιπόν με μια σιγουριά ότι αποκλείεται γιατί ο καλός μας κύριος Κορασιδης όταν μου πούλησε τη μαλακία με διαβεβαίωσε ότι έχω 2 χρόνια εγγύηση…Τεσπα για να μην πολυλογώ παίρνω και στο ράδιο Κορασιδη και οι καραγκιόζηδες μου λένε ότι έχω ένα χρόνο εγγύηση…Ξεκινάω τα μπινελίκια και ο τσισαθλιος και ανεγκέφαλος προϊστάμενος του υποκαταστήματος του Χολαργού παραδέχεται ότι μάλλον ήταν λάθος του πωλητή αλλά δεν είναι υπεύθυνος να λογοδοτήσει αυτός για τον πωλητή του….Και ποιος θα λογοδοτήσει ρε πανευρωπαηλίθιε …ο Φουφουτος???????
Το δεύτερο 24ωρο που αποδεικνύεται κρίσιμο για τη δική μου ψυχική υγειά με φέρνει αντιμέτωπο με ακόμα πιο άσχημα νέα….Κύριε για να φτιαχτεί το laptop σας χρειάζεται αλλαγή motherboard στη μοναδική τιμή των 450 ε ….
Όπως καταλαβαίνετε δεν είμαι καλά τελευταία…..
Το μωράκι μου είναι στην Αθήνα εδώ και ένα μήνα , εγώ είμαι στην Κάρυστο έρμος και μοναχός να ετοιμάζω τις Μολότοφ για τους τσαρλατάνους ….
Τεσπα μου έχουν λείψει τα νέα από όλους σας …Το μόνο καλό είναι ότι μόλις ξεπεράσει αυτή τη δύσκολη φάση το μωράκι μου , θα έχω να διαβάζω για ώρες τα πλέον σάπια νέα σας…..Θα με δείτε στον Ευαγγελατο …Φιλιά σε όλους …

Comments:
ψάξε την δουλειά φίλε, siemens και 1 χρόνο εγγύηση δεν παίζει!!!
εν πάσι περιπτώση πριν την μήνυση μην ξεχάσεις να το βάλεις στον "ποπο" του προισταμένου του Χολαργού.
 
ψάξε την δουλειά φίλε, siemens και 1 χρόνο εγγύηση δεν παίζει!!!
εν πάσι περιπτώση πριν την μήνυση μην ξεχάσεις να το βάλεις στον "ποπο" του προισταμένου του Χολαργού.
 
Χώσε Μητσάρα! Φάτους όλους λάχανο!
 
ε καλά, κι εσύ χωρίς ηχο δεν κάνεις;! άσε τα 450άρια πριν φύγεις φαντάρος και κοίτα να μαζέψεις κανένα φράγκο, θα χρειαστεί για ντελίβερι, ξίδια και εισιτήρια (καιτσιγάρα, αν καπνίζεις)
αντε μη χάνεσαι γιατρέ μου και μη μασάς, τα είπαμε. άλλωστε κι ο στρατός μια μαλακία και μισή είναι, πόσο μάλλον άμα είσαι γιατρός!!!!
 
Δώστε και σώστε το laptop του Dimi! Οργανώνουμε "ραδιομαραθώνιο αγάπης" για το άτυχο pc του Μήτσου. Πρέπει το αστρονομικό ποσό των 450€ να συγκεντρωθεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα... Δώστε κάτι από το υστέρημα σας, έστω από το πλεόνασμα σας αν δεν έχετε υστέρημα...
 
ειπα και γω που χαθηκε αυτο το παιδι , θα συμφωνησω με το Γελιαλ , δεν κοιτας να βαλεις κανενα φραγκο στην ακρη , ο στρατος μπορει να ειναι μαλακια , αλλα μια πολυεξοδη μαλακια .
 
Γι αυτο δεν τα παω τα Laptops. Γιατι δε μπορω να τ' ανοιγω και να τα κάνω φύλλο και φτερό! Ας ειναι.
Δηλαδη θελουν να πας πουν οτι το Laptop σου ασχετα απο που το πηρες, εχει ενα χρονο εγγυηση; Οταν ολα τα Motherbs εχουν 3??? Ελεος. Υποτιθεται οτι η siemens για laptops ειναι κορυφη. Δε ρωτάς καμια Γερμανία καλύτερα; Καλά τα λέει ο θείος. Φιλια
 
μου φαίνεται λίγο παράξενο για τον ήχο, αμέσως αλλαγή motherboard.ε;
Αλλά κ 450;!
Να συμφωνήσω κ εγώ με τον gelial;
ο δικός μου είναι μουγκός εδώ κ έναν χρόνο.
 
Α επισης θα παρακαλουσα για την επιστημονικη σου αποψη στο τελευταιο μου ποστ :D. Ετσι γιατι αμα δεν τους το πει ο γιατρος σε γραφουν στα @@ τους. Και προσεχε τι θα πεις γιατι διαβαζουν και παιδια. (λέμε τώρα)
 
Πάντωσ αν θες βοηθεια στο ξύλο... εδώ είμαι εγώ!!! Γιατί ξέρεις ... έχουμε κάνει κ κουνγκ φου! Αααιιι!!!
 
Motherboard? 450 για να φτιάξεις 2 χρόνων laptop? Μα καλά… είναι παντελώς ufo τα άτομα; Τελικά τα αθάνατα laptops είναι μόνο τα IBM.

Φαντάρος ε; Μεγάλη μαλακία ο στρατός, θα το δεις και από μόνος σου. Αλλά όπως είπε και ο eparxiakosaloni… πολυέξοδη μαλακία!
 
egw ena exw na pw!!
sevium mas eleipses :)
 
[url=http://viq-videosection-com.blogspot.com/]Threesome Lesbian Action With Huge Red Dildo[/url]
[url=http://bug-sexy-models-net.blogspot.com/]Bisexual Guys And A Chick In Passionate Threesome Action[/url]
[url=http://nev-sublimedirectory-com.blogspot.com/]Adorable Teen Brooke Stripping And Touching Her Pussy Fondly[/url]
[url=http://riv-searchgals-com.blogspot.com/]Amateur Babe Dildoing Hard Pussy And Anal Fingering[/url]
[url=http://xef-publicinvasion-com.blogspot.com/]Kianna Dior Strips From American Colours[/url]
[url=http://puv-socalmovies-com.blogspot.com/]Ebony Black Babe Getting Anal Ramming With Big Cock[/url]
[url=http://zev-xxxkey-com.blogspot.com/]Amateur Blonde In Anal Mmf Act[/url]
[url=http://qiv-projectvoyeur-com.blogspot.com/]Awesome Anal Series With A Hottie Getting Her Asshole Fingered[/url]
[url=http://wik-ultrasexmovies-com.blogspot.com/]Asian Babe Shows Boobs[/url]
[url=http://vov-vidgals-com.blogspot.com/]Cheerleader Adorable Teen Rides Big Cock Hardcore Couple Fucking[/url]

[url=http://rex-teenboat-com.blogspot.com/]teenboat.com[/url] [url=http://sir-viewerswives-net.blogspot.com/]viewerswives.net[/url] [url=http://bis-wetcircle-com.blogspot.com/]wetcircle.com[/url] [url=http://bov-smut-house-com.blogspot.com/]smut-house.com[/url] [url=http://nel-redway-org.blogspot.com/]redway.org[/url] [url=http://gok-teensss-com.blogspot.com/]teensss.com[/url] [url=http://zel-youngerbabes-com.blogspot.com/]youngerbabes.com[/url] [ur
l=http://hug-twilightsex-com.blogspot.com/]twilightsex.com[/url] [url=http://zes-worldsex-com.blogspot.com/]worldsex.com[/url] [url=http://fob-shesexy-com.blogspot.com/]shesexy.com[/url] [url=http://goc-searchvids-com.blogspot.com/]searchvids[/url] [url=http://bid-sohardcore-com.blogspot.com/]sohardcore[/url] [url=http://qek-wetplace-com.blogspot.com/]wetplace.com[/url] [url=http://goc-searchvids-com.blogspot.com/]searchvids.com[/url] [url=http://cuk-prettyhotbabes-com.blogspot.com/]prettyhotbabes.com[/url] [url=http://puv-socalmovies-com.blogspot.com/]socalmovies[/url] [url=http://hek-tshirthell-com.blogspot.com/]tshirthell.com[/url] [url=http://fuw-teenel-com.blogspot.com/]teenel[/url] [url=http://rid-watchersweb-com.blogspot.com/]watchersweb[/url] [url=http://kok-shemp-com.blogspot.com/]shemp[/url]
 
Δημοσίευση σχολίου



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?